Ensimmäinen reissu Raksun kanssa.
Viikkoa ennen reissua Mikon isukki, soitteli ja kysy lähdetäänkö niiden mukaan pyhälle viikoksi 6. Tottahan toki me tahdottiin mukaan, tuli pieni kiirus järjestellä koirielle hoitopaikat ja käydä soppailemassa itselle laskettelukuteet joilla tarkenee koko päivän koluta rinteessä.
Lauantai aamuna 2.2 klo.6.00 tuli muut hakemaan meitä, pakkauduttiin autoon ja lähdettiin ajelemaankohti  pohjoista. Matka oli pitkä,  autossa ahdasta, ja persus puutui. 12 tuntia matkattiin ennen kuin oltiin perillä, möksä oli paritalo jonka parvelle me "lapset" majottauduttiin. Iltapala, saunomista ja nukkumaan.
Sunnuntai aamuna sitten aamupalan jälkeen pakkauduttiin taas autoon ja ajeltiin parin minuutin matka pyhän juurelle vuokraamaan mulle lauta ja ostelemaan viiden päivän hissiliput. Ja eikun rinteeseen harjoittelemaan laudan käyttöä =D. Ei se mitään helppoa ollut. Rinteessä oltiin päivä, illalla  ruoka ja kävelyä lapin luonnossa, sitten taas möksään saunomaan.
Maanantai meni samaan tapaan laudan kanssa toheltaessa.
Tiistaina sitten pari laskua ja kaaduin pahasti selälleen, selässä rusahti joku ja pelkkä hengittäminenkin sattui. kaatumisen vuoksi sitten tulikin lepopäivä.
Keskiviikkona käytiin sitten Mikon kanssa kävelemässä isokurussa, käveltiin kurunpohjalla niin pitkälle kuin lumi kantoi, sitten alkoi jalat uppoilemaan pelottavannäköisiin syviin koloihin joten käännyttiin takaisin ja mentiin möksään. Illalla sitten päätin lähteä jälleen mäkeen mutta tällä kertaa tutut ja turvalliset sukset jalassa, suksilla kun on tullut laskettua pikkutytöstä asti niin se sujui kaatuilematta. Tosin sukset joilla laskin oli liian pitkät ja monotkin jotain 4kokoa liian suuret.
Torstai olikin viimeinen päivä rinteessä ja heti aamusta käytiin vaihtamassa vuokraamossa lauta suksiin. Sitten oltiinkin koko päivä rinteessä. Välillä käytiin juomassa kaakaot ja syömässä jotain ja takas mäkeen aina siihen asti kun piti sukset raahata takas vuokraamoon.
Perjantai menikin sitten mökkiä siivoillessa ja autoon pakkautumisessa. Ajeltiin vuokattiin, katinkultaan, jonkun pikku sekaannuksen takia ei oltu pyhällä koko viikkoa vaan jouduttiin ajamaan vuokattiin yhdeksi yöksi, siellä meillä olikin paljon hienompi paritalonpuolisko kuin pyhällä.
Lauantaina sitten taas puuduttavaa autossa istuskelua muutamat tunnit ennen kuin päästii takaisin kotiin.

Kaiken kaikkiaan mukava reissu oli.


Lappi001.jpg

Lappi002.jpg

Lappi003.JPG

Lappi004.JPG

Lappi005.JPG

Lappi006.JPG

Lappi007.JPG