Voihan kökkö. Tänään tuli luukusta lappu, että ikkunamaalarit saapuvat keskiviikosta eteenpäin maalailemaan ikkunanpokia. Kiva kiva.

Ongelma numero 1.  Koirat.
Mihinkäs mä ne pistän? Vessaanko? se on ainoa paikka missä ei ole ikkunoita. Ehei. en todellakaan. Koirat saavat olla kyllä ihan vapaasti kotonaan, en niitä rupe lukitsemaan mihinkään. Pistän oveen lapun että tervetuloa maalaamaan, omalla vastuulla, asunnossa kaksi koiraa joiden käyttäytymisestä vieraiden saapuessa omin luvin sisään en tiedä. En voi olla töistä poissa kahta päivää. Varsinkaan kun ei ole tieto minä päivänä päättävät tulla. Lapussa lukee keskiviikosta alkaen, 6-11 asuntoa per päivä.

Ongelma numero 2. Työtila.
Maalareille pitäisi olla maalaus tilaa metrin verran ikkunoiden edessä. Joo hei haloo, mä asun yksiössä, ei täällä niin vaan järjestetä tilaa metriä ikkunoista. Sänky on ikkunan edessä, ei ei yksinkertaisesti mahdu muualle, stereot on ikkunan edessä, niitä voin raahata hiukkasen irti seinästä, jolloin ne on kiinni sohvassa, samoin tietokone pitäisi siirtää niin että voin surffailla suoraan sohvalla istuen. Edelleen olisi kiva tietää koska tulevat tänne, en viitsisi viikkoa odotella tavarat irti seinistä.