Mitä pääsiäinen oli? Lunta, jäätä, aurinkoa, mottorikelkkailua, pääsiäismunia, amerikkalaisia autoja, autoilua ja leffoja. Sitä se meidän pääsiäinen oli.

Torstai iltana suunnistettiin kohti mäntyharjua, Mikon mummolle ja vaarille, Matti ja tietenkin koirat mukana.
200 km ajelun jälkeen ensimmäisenä lämmittämään saunaa. Puusaunaa.

Perjantaina aamupäivästä lähdettiin mökille viemään moottorikelkkaa kesäsäilöön, pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni ajamaan moottorikelkalla. Kivaa oli, välillä kyydissä, välillä kuskina. Järvenjäällä oli hyvää tilaa ajellla. Illalla taas nautittiin puusaunasta.
Koirat kyllä nautti mäntyharju-reissusta, saivat olla tosi paljon ulkona, ja mikä parasta siellä oli lunta ja pakkasta ja aurinko paistoi molempina päivinä.

Perjantaina ja lauantaina käytiin Mikon sukulaisia moikkailemassa. Ja lauantaina sitten päivällä lähdettiin takaisin kotia kohti. Lauantai-ilta lusmuiltiin kotona.

Sunnuntaina käytiin messukeskuksessa American Car Showssa katsomassa hienoja autoja, ilta sitten menikin sohvalla maaten ja leffoja katellen.

Maananta, viimeinen loma päivä meni ajellen, kierreltiin ja kaarreltiin ympäri lähikyliä kun ei jaksanut kotona istuskella, illalla vielä käytiin vuokraamassa leffa ja kateltiin se.

Sellainen loma tällä kertaa.

mooddorigelgga.jpg

S005.jpg

U005.jpg