Edellisestä onkin jo hetki aikaa, rouva "apulaisesta" on tullu ihan hyvä tyyppi, kun sekä oma että hänen asenne muuttui. Tänään tehty töitä yhdessä koko päivä. Ja täysin turhaan.
Eilen mestari kävi ilmoittamassa että mein pomo oli luvannut erään neljän tason porraskäytävän perjantaiksi valmiiksi. PERJANTAIKSI. kolme päivää aikaa. Eilen siellä oli tasotusmies, ja sisään satoi vettä. Hieno lähtökohta, tasote ei ollu kunnolla kuiva, ja kun sitä hioi jäi siihen kamalat jäljet. Ja koska meille oli sanottu että ensin hiotte, sitten pääsee kittaamaan, selvä, hiottiin ja kitattiin kaksi alempaa tasoa, kunnes meille tultiin sanomaan että yläosalla on kiire, teline puretaan TÄNÄÄN. Voi piip sentään. Eikun siis ylös jatkamaan hommia. Hionta ja kittaus. Kunnes..
Neiti/rouva kuvitteellinen nokka tuli paikalle katsomaan ja totesi että miksi tätä ei ole tehty niin ja näin, kyllä minä vaanolisin tehnyt tämän toisin ja lässyn lässyn lää. Onko tätäkään hiottu, miksei tuotakin ole kitattu, kuka sanoi että tämä tehdään näin kun minä olisin tehnyt toisin. Siis voi elämä mikä ämmä. Tuli toooooosi hyvä mieli tuostakin. Soitti sitten pomolle ja kertoi kuinka me tehdään näin kun hän olisi tehnyt noin. Pomo sitten käski meidät pois sieltä ja tekemään paskahommia toiseen taloon. Hieman otti päähän tuon erään käytös, ja itsensä ja mielipiteensä korostaminen. Toisti varmaan sata kertaa kuinka hän olisi tehnyt toisin.

Olis ihan kiva kun työmaalla olisi edes yksi ihminen joka olisi perillä kaikista asioista, sanoisi miten ja missä järjestyksessä hjommat hoidetaan ja kuka hoitaa. Koko loppupäivä meni pilalle tuon ämmän takia. Minä jopa pidin tuota ihmistä ihan mukavana aina tähän päivään asti. Nyt on asenne häntä kohtaan hieman toinen.

Kaiken huippu oli se kun kotiin tullessani löysin postin joukosta firman tasa-arvotutkimuksen lippulappuset. Oli oikein hyvä mieli täytellä kyselyä kun työpäivän tapahtumat pyöri päässä.