Tänään oli siis toinen koulupäivä. Jälleen aloitettiin ohjaajan näytöllä päivän aiheesta, eli tien reunassa kulkeminen. Tämäkin meillä oli jo tuttu juttu, reunassa kulkemista on opeteltu, tosin Usvan kanssa reunassa kulkeminen vähän heikommalla pohjalla, kuin mitä Sanin kanssa joka osaa kulkea hienosti reunassa.
Elikkäs nameja reunaan viskellen opeteltiin kulkemaan tien reunaa, ja ohittamaan vastaan tuleva koira edes huomamatta sitä. Usva pöhkö vaan ei oikein tajunnut että viskelen nameja maahan, vaan yritti ryöstää kädessä olevat namit. No seuraava koira sai sitten syödä maasta Usvan nakinpalaset. Ensin harjoiteltiin yksin jokainen vuorollaan, ja sitten pareittain vastaan tuloa.
Tie harjoitusten jälkeen mentiin kentälle kokeilemaan vetämättä kulkemista, helppo juttu meille, niin kauan kun vaan nameja riittää. Usva kulkee kyllä vieressä vetämättä, mutta yrittää pomppimalla saada nameja.
Sitten seuraavaksi parin kanssa taas vastaan tuloa ja ohjaajan kohdalla molemmat koirat istumaan hetkeksi ennen kuin matka pääsi jatkumaan. Hienosti meni tämäkin harjoitus.
Sitten viimeisenä "näytä" elikkäs harjoitusta siihen että koiralta pääsee esmes katsomaan hampaita ilman että koira tuntee ylhäältä tulevaa kättä uhaksi. Usva-ahne ei välittänyt kädestä yhtään kunhan vaan nameja satoi mahdollisimman paljon. Tuota pitää harjoitella, sillä Usva on niin kamala sählä toheltaja ettei se varmaan edes tajunnut mitään muuta kuin sen namin.

Kotiläksyksi saatiin reunassa kulkeminen ja tuo viimeinen harjoitus eli "näyttäminen".