Siispä oltiin Etelä-Euomen Seropien kanssa pienellä retkellä poronpolkuja tallaamassa. Lauantaina puoli yhdentoista aikoihin napattiin Heidi ja Remu kyytiin ja lähdettiin suunnistamaan kohti Loppia. Kahdentoista aikoihin pienen harharetken jälkeen löysimme perille meille varatulle leiripaikalle jossa Hanna ja Tinka-koira jo odottelivatkin meitä. Teltat pystyyn ja polkuja tallaamaan, kierrettiin joku parin tunnin (?) lenkki, ihastellen pieniä lampia ja järviä joita matkalla oli useita. Remu päätti matkalla vähän pelotella muita ja lähti jahtaamaan jotain metsänotusta niin että oli poissa varmaan joku kymmenisen minuuttia. Onneksi Remu kuitenkin oli fiksu ja palasi takaisin lähtöpaikkaan jossa sitä kovasti odoteltiin ja huudeltiin takaisin.

Lenkin jälkeen leiripaikalla alkoikin nuotion sytyttely ja sapuskan laitto, pienie touhotusten jälkeen kaikki saivat syödäkseen, ja koirista joku pieni possu hieman liikaakin. Usva oli koko iltanuotion ajan ihan mahdoton murkinavahti. Muilla koiruuksilla ei ollut mitään asiaa lähelle nuotiota ja syömisiä. Koko illan pikku murmu jaksoi vahtia ja pitää muut loitolla.

Yö oli kylmä, itse ainakin palelin vaikka muka puin lämmintä päälle ennen kuin kömmin kämäseen makuupussiini. Usvallakin oli mun fleese-takki peittona ettei pienen tarvinut palella ilman turkkiaan.

Aamulla pakattiin kamat autoihin ennen kuin lähdettiin hieman kiipeilemään harjuille, katselemaan mukavia maisemia ja lävelemään pitkospuita pitkin läpi suon.

Kaiken kaikkiaan reissu oli oikein onnistunut ja mukava. Ilmatkin oli suht hyvät, Lauantaina paisteli auriko, ja vaikka iltanuotiolla hieman ripotteli vettä, niin yllä olevat oksat suojelivat kastumiselta. Yöllä sitten ripotteli hieman enemmän vettä, tuntui kuin koko yön olisi satanut, mutta ei kovin paljoa ainakaan kun pysyttiin kuivana teltassa. Sunnuntaina olikin sitten pilvistä ja hieman kylmempää, muttei onneksi sadellut vettä, vaan saatiin kuivana tehdä päivän lenkki ennen kotiin lähtöä.

Kiitokset mukana olleille.

Poronpolku001.jpg


Poronpolku002.jpg

Poronpolku003.jpg

Poronpolku004.jpg

Poronpolku005.jpg

Poronpolku006.jpg

Poronpolku007.jpg

Poronpolku008.jpg

Poronpolku009.jpg

Poronpolku010.jpg

Poronpolku011.jpg

Poronpolku012.jpg

Poronpolku013.jpg

Poronpolku014.jpg