Wuhuu, Ripsukka osaa sittenkin tehdä muutakin kuin uhkailla. Nyt päästiin jo sanoista tekoihin ja aamulla sain lomautuslapun käteen. Ei mikään kovin mukava ylläri, mutta oli odotettavissa. Nyt sitten pähkäillään että oliko se tosissaan, vai oliko tuo taas lisää uhkailua. No oli miten oli, huomenna on "työhaastattelu" toisessa firmassa, jos nyt niin käy että tuolta joutuu lähtemään niin on ainakin jotain mahdollisesti tiedossa, ettei ihan työttömäksi taas joutuisi.
Koska olen ollut liiton jäsenenä vasta 4kk, ei sieltäkään tule senttiäkään rahaa, eikä ihan työttömyystuelle olisi varaa jäädä. Eikä edes halua. Luulisi että jossain tarvitaan työntekijää.


En ole ihan varma mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella, en tiedä mitä lomautus meinaa, mitkä ovat oikeuteni ja velvollisuuteni. Lapussa lukee lomautusaika 6kk, mutta Ripsukka sanoi että työsopimus raukeaa 3kk:n kuluttua lomautuksesta jollei töitä löydy. En ihan ymmärrä.
En myöskään tiedä haluanko jatkaa kyseisessä firmassa vaikka siihen mahdollisuus tulisi. En teidä jaksanko tuota henkistä kiusaamista, joksi tuon kaiken koen.


No jos tuo työ ei tuolla jatku, niin hyväksi puoleksi täytyy sanoa se että sieltä pääsee pois. Viakka toisaalta en haluaisi lentää sieltä pihalle. On tää taas hankalaa.