Olipas mukava ja todella kannustava aloitus viikolle.
Aamulla tehtiin hetki töitä, kunnes eteen tuli tilanne että päätettiin kysyä vanhemmalta työntekijältä että kuinkas nyt. Eipä olisi kannattanut, sillä siitähän vasta soppa syntyi. Löydettiin vanhempi työntekijä ja se lähti meidän mukaan katsomaan ongelmakohtaa, Päästiin kerrokseen jossa tulikin pomo vastaan. Se rupesi saman tienkiukkusesti tivaamaan että missä me oltiin ja miksi. Kerrottiin syy ja toinenkin, mentiin katsomaan ongelmakohtaa ja pomo kysyi että no mitä luulette että pitää tehdä, sanoin mitä itse tekisin ja pomo vahvisti vastauksen. Kunnes räjähti. Pomo rupesi huutamaan että eikö mene jakeluun että teette juuri sen mitä käsketään, eikä mitään muuta. Ketään, muuta ei saa kuunnella.  Ja jos ei kelpaa niin ovi löytyy tuolta. Tuota karjuessaan suunnilleen joka toinen sana oli vi**u.

Todella ammattimaista sekä aikuismaista käytöstä herra esimies.

En edelleenkään tajua mistä se ne kilarit sai, sillä me tehtiin juuri mitä oli käsketty, ja koska pomo käy silloin tällöin työmaalta päätettiin kysyä neuvoa vanhemmalta tekijältä joka olisi osannut neuvoa ja mielellään olisi neuvonutkin.

Myöhemmin tämä vanhempi tekijä snoi että pomolla oli ollut vähän huono viikonloppu ja kaatoi kaiken paskan vähän väärään niskaan. Oli vallan ihana maanantai aamu, saadaan huudot jostain olemattomasta, luultavasti väärinkäsityksestä ja sitten vielä uhataan potkuilla. Jos itellä olis ollu huono päivä olisin varmaankävellyt pomon osoittamasta ovesta ulos. Vaikkei just nyt olisi varaa menettää työpaikkaa.