Vähän meni tänää hermo mein apulaisten kanssa. Herra ja Rouva apulaiset on niin penteleen iteppäisiä, molemmat, ei voi sitten millään kuunnella mitä niille sanoo. Helkutti tehköön mun puolesta kaiken päin vattua, kunhan mun ei tarvii mennä korjaamaan niitten jälkiä.
Aamu alko heti väittelyllä että kuka tekee mitäkin, me ollaan maalareita, ne on apulaisia, joiden toimenkuvaan kuuluu hiomiset, suojien poistot yms tylsät puuhat. Niiden tehtäviin ei kuulu tasottelut, kittailut maalaamiset yms, jotka pitäisi tehdä hyvin. Mutta kun Herra ja Rouva apulaiset, ei voi ymmärtää sitä. Meillä onsanottu että sanokaa niille mitä milloinkin pitää tehdä, mutta niille kun sanoo että tee toi, niin sieltä tulee vastaus että en ota työmääräyksiä kuin pomolta. Selvä. Ole sitten hemmetti tekemättä kai sulle jonku aikaa palkka maksetaan vaikka istuisit tupakalla 8h päivässä.

Kaikki hyvin niin kauan kun saan olla kaukana apulaisista. Toivon mukaan en edes näe niitä työpäivän aikana. Turha tulla sit kysyy multa tai sanoo mulle yhtään mitään kun ei vastaus kuitenkaan miellytä.
Niin ja kerrottakoon vielä että Rouva apulaisella ikää ehkä noin 35-40 ja käyttäytyy ku joku pahanen teini.